MIKSI HAPPY ROAD?

Maggie Sottero

Useasti mallistoistaan palkitun Maggie Sotteron hääpuvuissa yhdistyvät ylivertainen muotoilu, täydellinen istuvuus ja silti kohtuullinen hinta. Monipuolisesta mallistosta löytyy varmasti sinunkin unelmiesi puku. 

Palvelu

Tarjoan käyttöösi monivuotisen kokemukseni, ammattitaitoni ja rakkauteni hääpukuihin. Haluan tehdä sovituksestasi ja puvun hankinnasta miellyttävän ja antoisan kokemuksen.

Toimitilat

Kauniissa ja viihtyisissä sovitus- ja myymälätiloissamme on miellyttävä asioida. Sovitukset tapahtuvat omassa rauhallisessa tilassaan.

Oma ompelimo

Pukuihin tehtävät muutos- ja korjaustyöt teen omassa ompelimossani. Useimmat muutostyöt kuuluvat myös puvun hintaan.

Ajanvaraus

Sovitusajan voit varata helposti 24/7 nettiajanvarauksestamme. Toki varauksen voi myös tehdä puhelimitse 0400 485394 tai sähköpostitse pirjo.leimu@happyroad.fi. 

Sijainti

HAPPY ROAD sijaitsee Hyvinkään Kauppalankadulla. Rautatie- ja linja-autoasema ovat vain pienen kävelymatkan päässä ja liikkeen edessä on pysäköintitilaa omalle autolle.

Osoite: Kauppalankatu 12, 05800 Hyvinkää

Puhelin: 0400 485394

Sähköposti: pirjo.leimu@happyroad.fi

Ma suljettu,  Ti – Pe 11-17 (ajanvarauksella 10-19)  La 10 – 14 (ajanvarauksella 10-16). Kesälauantait 3.6. – 26.8. suljettu

Ajanvaraus 24/7

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin (pakollinen)

Aihe

Viesti

LINKIT

Maggie Sotteron sivuilla voit katsella kaikkia mallistossa olevia pukuja. Tarkastella yksityiskohtia ja katsoa videoita.

Maggie Sotteron blogisivuilta voit lukea ajankohtaisimmat jutut ja katsoa kuvia puvuista oikeiden morsiamien päällä. 

Miesten juhlapukeutumisen erikoisliike Hyvinkään Uudenmaankadulla.